11
KES
19.00
Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

LehPa - PK-37   0 - 0

Lehmo, High Pine Lane N

Pallo-Kerho taisteli pisteen vajaamiehisenä

Pallo-Kerho 37:n kausi jalkapallon Kolmosessa ei alkanut kaikkien suunnitelmien mukaisesti Lehmossa perjantaina. Päävalmentaja Jani Vidgren kertoo, että etukäteen kukaan ei olisi ollut pisteeseen tyytyväinen, mutta nyt siihen ollaan.

- Pystyimme kahden miehen alivoimalla taistelemaan yhden pisteen mukaamme, siihen pitää olla tyytyväinen, hän sanoi.

PK-37 joutui pelaamaan ottelussa viimeisen puolituntisen kahden pelaajan alivoimalla, kun ensin Ramy Elged ja sitten Tuomas Halonen poistettiin kentältä kahden varoituksen jälkeen.

- Helteinen sää, raskas kenttä ja kahden pelaajan alivoima. Silti pystyimme luomaan ottelun vaarallisimmat maalipaikat, Vidgren kertaa.

Valmentaja näki heikosta lopputuloksesta huolimatta ottelussa paljon hyvä.

- Joukkueen puolustuspelaaminen oli erinomaista vajaallakin. Löytyi johtajuutta ja vastuunkantoa. Ennen ulosajoja ja vielä yhden alivoimallakin meidän pallollinen pelaaminen oli hyvää, siihen olen erityisen tyytyväinen.

Kolmas Vidgrenin esille nostama positiivinen asia oli joukkueen fysiikka.

- Kun tuollaisissa olosuhteissa ja kahden alivoimalla jaksamme painaa loppuun asti peliä vastustajan päätyyn, antaa se meidän fysiikasta hyvän signaalin, Vidgren sanoi.

Toiseen ulosajoon saakka PK-37 oli joukkueista aktiivisempi ja hallitsi kenttätapahtumia. Ottelun alkupuoliskolla Rikhard Lappalainen pääsi vetämään mainiosta paikasta sivuverkkoon.

- Jos se olisi mennyt maalipuiden väliin, pelin luonne olisi varmasti muuttunut. Meillä oli paikkoja ratkaista jo alussa.

Vielä loppuhetkillä Konsta Kääriäinen pääsi hyvästä paikasta yrittämään voittomaalia, mutta lehmolaisveskari sai nipin napin näppinsä väliin. Seuranneessa kulmapotkussakin Pallo-Kerho sai vielä luotua hyvän paineen, mutta maaliin saakka pallo ei mennyt.

- Lopputulos ei tunnut hyvältä, mutta peliesitys oli sellainen, että joukkue ansaitsee taistelustaan hatunnoston. Avataan voittotili sitten ensi viikolla kotiavauksessa, Vidgren suunnitteli.

Seuraava ottelu: PK-37 - FC Blackbird pe 18.6. klo 19.00 Sankariniemellä.


Tilastot
LehPa

0 - 0

(0-0)
46'Vaihto ulosLappalainen Rikhard
46'Vaihto sisäänHalonen Tuomas
75'Vaihto ulosTenhunen Eetu
75'Vaihto sisäänHäkkinen Tuomas
90'Vaihto ulosNorring Joni
90'Vaihto sisäänVainio Perttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen