Närpes Kraft - PK-37   4 - 1

Mosedal

Pallo-Kerho lähtee pistejahtiin Närpiöön

Pallo-Kerhon 37:n karsinta Kakkoseen jatkuu ja päättyy joukkueen osalta lauantaina, kun miehistö matkaa Närpiöön paikallisen jalkapalloseuran vieraaksi.

- Kauden viimeinen peli ja tällä kertaa viimeisessäkin ottelussa on panosta, joukkueen päävalmentaja Jani Vidgren sanailee.

Pallo-Kerho 37:n tilanne karsinnassa harmillisen OTP-tappion jälkeen on se, että varsinkin voitolla, mutta vielä tasapelilläkin se säilyttää mahdollisuudet sarjanousuun. Kolmen joukkueen sarjasta kaksi parasta nousee ensi kaudelle Kakkoseen ja nousukarsinnan viimeinen ottelu pelataan Oulussa, kun OTP kohtaa Kraftin.

Närpiön Kraft on perinteikäs jalkapalloseura, joka on PK-37:llekin tuttu vuosien takaa. Lauantain vastustajasta Vidgren tietää, että parasta pitää pystyä nyt esittämään. Närpiöläisjoukkueen kokeneinta kaartia ovat keskikentän pelintekijä Kakhaber Samsonia sekä puolustuksen pelaamista varmaotteisesti johtava Jens Nygård.

Närpiön Kraft on fyysinen ja kokenut joukkue, jossa riittää taitoa. Helpolla emme sieltä pisteitä saa, se on varmaa, Vidgren tietää.

PK-37:n esitys viime viikonloppuna OTP:ta vastaan oli Vidgrenin mielestä varsin hyvä. Vähintään samalla tasolla on oltava lauantaina.

- Kun pidämme huolen, ettei samanlaista nukahdusta puolustukseen tule. Varsinkin Kraftin erikoistilanteet meidän pitää puolustaa tarkasti, Vidgren sanoo.

- Lisäksi olemme hakeneet vielä hyökkäyspeliin uusia vaihtoehtoja. Kun vaan työnteon määrä on samalla tasolla kuin oululaisia vastaan, sen pitäisi riittää aika hyvin, hän uskoo.

Vidgren sanoo, että pitkä matka vieraspaikkakunnalle ei haittaa, sillä lauantain ottelu on ensimmäinen vieraspeli, joka pelataan viikonloppuna.

- Tätä aiemman vierasottelut ovat olleet viikolla, joten aina on pitänyt lähteä työpäivän jälkeen kovalla kiireellä matkaan. Nyt pystymme matkustamaan rauhassa ilman kiirettä, joten asetelmat vierasotteluun ovat erilaiset kuin aiemmin tällä kaudella.

Vidgren kuitenkin vaatii omiltaan sen verran, että vauhtia ja asennetta on lauantaina löydyttävä.

- Se on kauden viimeinen ottelu, joten nyt pitää saada jokaisesta ukosta viimeisetkin mehut irti, kaiken pitää jäädä kentälle. Tämän ottelun jälkeen on edessä pitkä tauko, jonka aikana voimme huilata, valmentaja sanoo.

Joukkueen kokoonpano selviää vasta perjantain harjoitusten jälkeen, mutta jo nyt on tiedossa, että Vili Toppinen palaa kokoonpanoon ja näillä näkymin myös Jesse Åhman on mukana.

- Nyt kun viilataan asenneruuvi kohdalleen ja pelataan kauden parasta peliä, niin se pitäisi riittää aika pitkälle, Vidgren sanoo.

Närpes Kraft - PK-37 la 24.10. klo 15.00 Mosedal TN. Närpiö.

Tilastot
Närpes Kraft

4 - 1

(2-1)
17'MaaliNygård Jens
20'MaaliKakhaber Samsonia
43'MaaliLappalainen Rikhard
43'Vaihto ulosVidgren Samu
43'Vaihto sisäänLumijärvi Joel
58'Epäonnistunut rangaistuspotkuHeinonen Juuso
67'MaaliNorrback Dennis
70'Vaihto ulosToppinen Vili
70'Vaihto sisäänKumpulainen Veikka
82'VaroitusHalonen Tuomas
85'Vaihto ulosNiskanen Tomi
85'Vaihto sisäänIkonen Sisu
87'MaaliStorgeust Simon
90'Vaihto ulosHeinonen Juuso
90'Vaihto sisäänLukkarinen Joonas
92'Vaihto ulosLappalainen Rikhard
92'Vaihto sisäänHäkkinen Tuomas