25
SYY
19.00
Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

FC Blackbird - PK-37   1 - 1

Jyväskylä, Viitaniemi TN

Pallo-Kerho lähtee haastamaan sarjakärjen

Jalkapallon Kolmosen ylempi loppusarja päättyy perjantai-iltana Jyväskylässä, missä Pallo-Kerho 37 kohtaa sarjanvoiton jo varmistaneen FC Blackbirdin.

PK-37:n luotsi Jani Vidgren tietää, että Jyväskylässä vastaan asettuu tasokas ja nälkäinen kotijoukkue, joka haluaa päättää kauden voittoisasti.

- Myös meillä on alla hyvä peli. Lähdemme haastamaan sarjakärjen ja jos vaan pelaaminen onnistuu yhtä hyvin kuin sunnuntaina kotiottelussa, meillä on ihan hyvät mahdollisuudet jopa voittoon saakka, hän uskoo.

FC Blackbird on ollut kotonaan voittamaton joukkue jo pitkään. Yläloppusarjan avausottelussa se murjoi paikallisvastustaja Komeetat nurmen pintaan maalein 7-1.

Vieraissa joukkue on viimeksi pelannut tasan SC Riverballin kanssa ja taipui tappioon Kuopiossa Kingsiä vastaan. Vidgren kuitenkin uskoo, että kotiottelussa Blackbird on niin vahva kuin yleensä.

- Vaikka sarjan voittoon asti ei ole enää mahdollisuuksia, on paljon parempi päättää tämä yläloppusarja hyvää peliin, jotta sarjasta jää hyvä maku. Hoppee ei nyt ole häppee, joten kyllä me mieluummin olemme kakkosena kuin kolmosena.

Pallo-Kerho on sarjataulukossa suhteellisen turvallisesti kakkossijalla. Yksikin piste perjantaina riittäisi kakkospaikan varmistamiseen. Mikäli Pallo-Kerho taipuisi Blackbirdille, pitäisi Komeettojen vielä voittaa lauantaina SC Riverball jopa seitsemällä maalilla, että se nousisi Pallo-Kerhon ohi.

- Me keskitymme nyt täysillä omaan peliin perjantaina. Viimeksi perjantai-illan ottelu ei ollut kovin hyvä, mutta nyt viimeiseen otteluun kaikkien pitää löytää asennetta ja antaa kaikkensa, Vidgren sanoo.

Viime ottelussa kotona pelinrakentelu toimi hyvin ja maalintekokin sujui. Tuomas Halonen (kuvassa) oli maalintekopaikassa useaan otteeseen, mutta onnistui kerran.

Lisäksi Rikhard Lappalainen onnistui kahdesti ja alkukaudesta vastustajan verkkoja heilutellut Samu Vidgren on hänkin kuntoutunut pelaavaan kokoonpanoon.

- Ainoa varma poissaolija on viime ottelussa punaisen kortin saanut Visa Kettunen ja sairastuvalla edelleen oleva Jesse Åhman. Muuten Vidgrenin käytössä on koko pelaajisto.

Pallo-Kerhon ja FC Blackbirdin välinen ottelu pelataan perjantaina Jyväskylässä kello 19 alkaen ja ottelu näytetään suorana lähetyksenä Iisalmen Sanomien nettisivulla.

Livelähetykset ovat tilaajille, joilla on käytössä tilaukseen kuuluva VerkkoPlus-palvelu. Livelähetyksiä pääsee seuraamaan Iisalmen Sanomien nettisivulle sisään kirjautumalla.

Linkki lähetykseen tulee aina ennen pelin alkua lehden etusivulle, sekä PK-37:n Facebook ja Twitter -kanaville.

Iisalmen Sanomat: https://www.iisalmensanomat.fi/

PK-37:n Facebook -kanava: https://www.facebook.com/PalloKerho37

PK-37:n Twitter -kanava: https://twitter.com/PK37Iisalmi

Tilastot
FC Blackbird

1 - 1

(1-1)
10'MaaliHalonen Tuomas
40'MaaliNykänen Miika
68'VaroitusLappalainen Rikhard
76'Vaihto ulosLeppä Panu
76'Vaihto sisäänIkonen Sisu
90'Vaihto ulosVidgren Samu
90'Vaihto sisäänHäkkinen Tuomas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen