Edustusjoukkue, Harjoitusottelut

Kings SC - PK-37   1 - 5

Lippumäki

PK-37 harjoitteli Kingsin nurin

PK-37:n edustusjoukkue voitti sunnuntai-iltana Kuopiossa harjoitusottelussa Lippumäen hallissa Kings SC:n 1-5 (0-3).

Avausmaalista vastasi Tuomas Häkkinen, kun ottelua oli käyty 8. minuuttia. Häkkinen sai pallon 16-rajan kulmalle läpi ottelun hyvin pelanneelta nuorelta Rasmus Tikkaselta, josta laukoi pallon tarkasti takayläkulmaan.

Kun pelikello näytti 24. minuuttia Eetu Rissanen lisäsi johdon 2-0:aan Tomi Niskasen syötöstä. Aivan puoliajan lopussa Konsta Kääriäinen hyödynsi vastustajan pelaajan tarjoaman ilmaisen irtopallon ja tykitti 16-rajan takaa iisalmelaisten kolmannen maalin.

Toisen puoliajan alussa PK sai rangaistuspotkun, kun Tomi Niskanen kaadettiin rangaistusalueella. Maaleista elävä Eetu Rissanen laukoi pilkun tällä kertaa tolppaan, paikaten tilanteen 53. minuutilla illan toisella osumallaan. Tilanteen alustajana toimi hyvän pelin pelannut Konsta Kääriäinen.

Viidennen maalin Pallo-Kerholle laukoi Topi Nissinen. Hän otti haltuun Samuli Lyyran keskityksen, leikkasi keskeen ja laukoi pallon verkkoon.

Ottelun loppua kohden Kings sai painetta Pallo-Kerhon päätyyn ja saikin kuparisen rikki ottelun 78. minuutilla.

- Tänään saimme luotua maalintekotilanteita mukavan määrän, iloitsi joukkueen valmentaja Lasse Vornanen. Oli kuitenkin myös tilanteita, joissa syöttöjemme laatu ei aina miellyttänyt. Tuntui siltä, että pystyimme juoksemaan Kingsin tänään nurin. Nähdyn perusteella olemme juoksuvoimassa fyysisesti heitä edellä.

Pallo-Kerho jatkaa nyt harjoittelua. Tuleva viikko harjoitellaan joukkueena ja hiihtoloma viikolla pelaajat harjoittelevat itsenäisesti. Maaliskuun 18. päivä joukkue aloittaa Suomen Cup -taipaleen kohtaamalla kuopiolaisen KJK:n.

PK-37:n kokoonpano: Ville Kosonen (70. Aimo Jauhiainen), Rasmus Tikkanen, Jesse Åhman, Lukas Harju (72. Joel Juntunen), Joonas Lukkarinen, Tuomas Häkkinen, Konsta Uurtio, Konsta Kääriäinen (72. Visa Kettunen), Juho Ronkainen (60. Veikka Kumpulainen), Eetu Rissanen (62. Samuli Lyyra), Tomi Niskanen (70. Topi Nissinen).

Tilastot
Kings SC

1 - 5

(0-3)
8'MaaliHäkkinen Tuomas
24'MaaliRissanen Eetu
44'MaaliKääriäinen Konsta
53'MaaliRissanen Eetu
73'MaaliNissinen Topi