Joonas Ojantie siirtyy Pallo-Kerhoon
Julkaistu: 16.12.2016 00.00

Joonas Ojantie siirtyy Pallo-Kerhoon

Viime kaudella Kakkosessa pelanneen SC KuFu-98:n kapteenina toiminut Joonas Ojantie, 25, siirtyy sarjanousija Pallo-Kerho 37:n riveihin. Ojantien pelipaikka löytyy keskuspuolustuksesta.

– Hyvillä mielin tulen pelaamaan Iisalmeen. PK-37 on perinteikäs jalkapalloseura, ja koen urani tässä vaiheessa, että maisemanvaihdos voi tehdä itselleni hyvää, mietiskeli Ojantie torstaina sopimuksen julkaisutilaisuudessa.

Ojantie pelasi koko junioriuransa ajan Siilinjärven Palloseurassa, mutta sen jälkeen tie vei kuopiolaisseuroihin. Hän pelasi kaudella 2015 yhdeksän ottelua KuPS:n liigajoukkueessa, ja vielä viime talvena hän sai kolmessa KuPS:n liigacupin ottelussa peliaikaa.

– Ensi kaudella on uusi ympäristö ja uudet pelaajat ympärillä, joten mielenkiinnolla odotan tulevaa, kommentoi Ojantie.

Pallo-Kerho 37:n vastuuvalmentaja Lasse Vornanen on mielissään iisalmelaisseuran uudesta hankinnasta. Vornanen näki viime kaudella Ojantien esityksiä muutamassa pelissä ja kuopiolaispelaajan otteet tekivät häneen vaikutuksen.

– Meillä on joukkueessa entuudestaan kaksi hyvin samantyylistä topparia, mutta uskon Ojantien tuovan lisää jalalla pelaamista joukkueeseen. Hän on urheilullinen ja urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja. Juuri sellainen pelaajatyyppi, joita me pyrimme joukkueeseen hankkimaan, kertoi Vornanen.

– Uskon hänen olevan iso palanen ensi kauden joukkueessa, lisäsi ”Lollo”.

PK:n juniorivalmennuspäällikkö Mika Pesonen totesi seuran pyrkivän hankkimaan yhden todellisen vahvistuksen kentän jokaiselle alueelle. Nyt on Ojantien myötä hankittu pelaaja puolustukseen, joten keskikentän sekä hyökkäyspään pelaaja vielä uupuu.

– Keskusteluja on käyty myös muutaman muun pelaajan kanssa. Tavoitteena on, että joukkue on kokonaisuudessaan kasassa tammikuussa, selvitti Pesonen.

Pesonen korosti, ettei joukkueeseen hankita yhtään uransa loppuvaiheessa olevaa pelaajaa, vaan juuri Ojantien tyyppisiä urheilullisia jalkapalloilijoita.

PK-37 pelaa ensi kaudella Kakkosen pohjoislohkossa, jossa on luvassa lukuisia paikallisotteluita. Lohkossa pelaavat muun muassa Ojantien entinen seura SC KuFu-98 ja AC Kajaani sekä PK:n tavoin syksyllä noussut Kajaanin Haka.

TIETOLAATIKKO

Joonas Ojantie

* Syntynyt 11.10. 1991 Kuopiossa.

* Pituus: 187 cm

* Pelipaikka: Keskuspuolustaja

* Kasvattajaseura: SiPS

* Pelannut yhdeksän liigapeliä KuPS:ssa.

* Kakkosessa pelaavan SC KuFu-98:n viime kauden kapteeni.

* Pelasi viime kaudella Kakkosessa 16 ottelua ja teki kaksi maalia.

* Pelasi viime kaudella kolme liigacupin ottelua KuPS.ssa.

* Opiskelee fysioterapeutiksi.

Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen