Pallo-Kerho 37 näkyy nyt sosiaalisessa mediassa
Julkaistu: 07.04.2015 00.00

Pallo-Kerho 37 näkyy nyt sosiaalisessa mediassa

             

Pallo-Kerho 37 haluaa urheilullisten asioiden lisäksi kehittää toimintaansa ja näkyvyyttään. Haluamme kehittyä myös nykyajan tuomien kanavien hyödyntämisessä, jotta jalkapallosta ja erityisesti iisalmelaisesta jalkapallosta kiinnostuneet ihmiset pystyisivät seuraamaan seurassamme tapahtuvia asioita paikan päällä, mutta myös sen ulkopuolella. 

Kotisivut: http://www.pk-37.fi/

Pallo-Kerholla on ollut käytössä jo 10 vuotta Jopox-verkkopalvelu, jota on uudistettu ylläpitäjän toimesta jatkuvasti ja se soveltuu erityisen hyvin myös älypuhelimeen. Kiinnitä sivusto aloitusnäyttöösi!

Seuran pääsivun lisäksi jokaisella joukkueella on oma alasivustonsa, missä joukkue voi tiedottaa oman joukkueensa ajankohtaisista asioista. Seuran pääsivulla tiedotetaan koko seuraa koskevista asioista ja uutisista. Lisäksi joistakin muista merkittävistä ja ajankohtaisista urheilua koskevista uutisista kerrotaan sivuillamme. Kaikkien joukkueiden ottelut tulevat automaattisesti pääsivulla olevaan ottelukalenteriin. Edustusjoukkueen otteluista ja muista joukkuetta koskevista asioista tiedotetaan myös pääuutisissa.

Pääsivuston merkittävimpiä uutisia jaetaan edelleen seuran uudelle, viralliselle Facebook-sivustolle. Myös sinä voit olla näitä uutisia jakamassa Facebookissa edelleen ja kertomassa oman kaupunkisi seurasta muille!                                                                                                    

PK-37 Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/Pallo-Kerho-37/1375913479402149 

Seuran Facebook-kanavan ideana on saada kaikki sivuston tykkääjät tietoisiksi merkittävistä uutisista ja tapahtumista, jotka kokonaisuudessaan löytyvät verkkosivuiltamme. Kanavan tarkoituksena on siis uutisointi, ei joukkueiden sisäisten asioiden puiminen. Jokainen tykkääjä voi kommentoida uutisia halutessaan.

Liity sinäkin tykkääjiin ja saat merkittävimmät uutiset automaattisesti omaan Facebookiisi!

PK-37 YouTubessa: https://www.youtube.com/channel/UChy6IsNiVf7rdRXCZEDJGaw

PK-37 esiintyy myös tällä kanavalla, joka on upotettu osaksi verkkopalvelumme etusivua "PEE-KOO TV:ksi". Kanavalta voit nähdä haastatteluja, otteluennakoita, treenivinkkejä kuukausittain jne.

Ja kaiken tämä takana on suurella PeeKoo -sydämellä toimiva seuran oma kasvatti Mika ”Mixu” Pesonen, joka toimii tällä hetkellä seurassa johtokunnan lisäksi myös B-junnujen valmentajana.


Liity kanaville ja tule tietoiseksi, mitä kaikkea Pallo-Kerho 37:ssä tapahtuu!

Kuulemisiin!

Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen