Ali Al-Musawi vahvistamaan PK-37:n keskikenttää - Hyvää isänpäivää
Julkaistu: 09.11.2018 00.00

Ali Al-Musawi vahvistamaan PK-37:n keskikenttää - Hyvää isänpäivää

Pallo-Kerho 37 ja Ali Al-Musawi (22) ovat solmineet pelikautta 2019 kattavan pelaajasopimuksen. Musawi on pelannut aikaisemmin urallaan Kuopion seuroissa. Kuopion Palloseurassa Musawi pelasi A-nuorten SM-sarjaa, kaudella 2017 kuopiolaisessa Kufussa Kakkosta ja viime kausi meni Kolmosessa Kings Soccer Clubissa. Musawi viimeisteli 12 pelaamassaan ottelussa viisi maalia.

Pallo-Kerhoon Musawi on mieluinen vahvistus joukkueen keskikentälle. "Tämän kaltaisia pelaajia me haluamme tänne vahvistamaan meidän joukkuetta. Nuoria, mutta silti jo paljon pelikenttiä nähneitä. Musawi on hyvä lisä esimerkiksi joukkueen laitapelaamiseen, vaikka hän pystyykin pelaamaan myös hyökkääjänä. Oikein tervetullut Iisalmeen", kommentoi Mika Pesonen PK:sta.

PK-37:n päävalmentaja Pele Koljoselle Musawin saapuminen joukkueeseen on myös mieluinen asia. "Olen nähnyt noin viiden vuoden ajan Musawin pelaavan ja minun silmään hän on pistänyt röyhkeydellään kentällä. Semmoista me tarvitaankin hyökkäyspäähän. Hän osaa tehdä myös maaleja, vaikka hänen harteilleen ei maalintekoa yksinään tietenkään jätetä. Ali on myös fiksu ja eteenpäin haluava pelaaja".

Edustusjoukkueen ensimmäinen virallinen harjoitus on sunnuntaina 18.11. PK:n valmentajat järjestävät silloin Training Camp -tilaisuuden Iisalmen jalkapallohallilla klo 15-17. Harjoituksissa tehdään pari harjoitetta ja noin puolet ajasta käytetään isomman kentän peliin.

Harjoitukset pitää edustusjoukkueen päävalmentaja Pele Koljonen (p. 044-296 6698) sekä pelaajavalmentaja Jani Vidgren.

Tilaisuuteen voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista tai ilmoittamalla osallistumisesta Pele Koljoselle.

Hyvää isänpäivää!




Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen