Ojala ja Huttunen jatkavat PK-37:ssä
Julkaistu: 08.11.2018 00.00

Ojala ja Huttunen jatkavat PK-37:ssä

Pallo-Kerho 37:n edustusjoukkueen vahvuus on jälleen kasvanut kahdella pelaajalla tulevalle Kakkosen pelikaudelle.

Seuran oma kasvatti ja nuori lahjakkuus Mikki Huttunen (17) jatkaa pelaajauraansa kaudella 2019 PK-37:n edustusjoukkueessa. Huttunen pelasi menneellä pelikaudella seuran B-junioreissa, mutta kärsi kauden aikana jonkin verran jalkavaivoista. Joka tapauksessa Huttunen on lahjakas ja hyvän taidon omaava keskikenttäpelaaja. Huttunen ei ehkä heti ole Kakkosen tasolle jo nuoresta iästään johtuen valmis pelaaja, mutta potentiaalia löytyy ja PK-kasvatti tulee varmasti kehittymään talven aikana isoja harppauksia eteenpäin.

Toinen tärkeä sopimuspelaaja on hyvän ja tasaisen kauden joukkueen keskikentän keskustassa pelannut Joona Ojala (29). Ojala tulee olemaan myös tulevalla pelikaudella isossa ja tärkeässä roolissa rytmittämässä joukkueen peliä keskikentällä. Ojala on tunnollinen, taitava ja hyvän syötön omaava pelaaja, joka omalla esimerkillään näyttää myös muulle joukkueelle esimerkkiä niin harjoituksissa kuin otteluissa. Ojala tuo myös tarvittavaa kokemusta joukkueeseen.

Edustusjoukkueen pelaajamäärä nousee sopimusten myötä yhdeksään. Joukkueen rakentaminen ja neuvottelut usean pelaajan kanssa jatkuu.

Joukkueen ensimmäinen virallinen harjoitus on sunnuntaina 18.11. PK:n valmentajat järjestävät silloin Training Camp -tilaisuuden Iisalmen jalkapallohallilla klo 15-17. Harjoituksissa tehdään pari harjoitetta ja noin puolet ajasta käytetään isomman kentän peliin.

Harjoitukset pitää edustusjoukkueen päävalmentaja Pele Koljonen (p. 044-296 6698) sekä pelaajavalmentaja Jani Vidgren.

Tilaisuuteen voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista tai ilmoittamalla osallistumisesta Pele Koljoselle.



Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen