Juuso Liukkonen PK-37:n uusi sopimuspelaaja
Julkaistu: 02.08.2018 00.00

Juuso Liukkonen PK-37:n uusi sopimuspelaaja

PK-37 ja 24-vuotias hyökkääjä Juuso Liukkonen ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. 190-senttinen Liukkonen on pieksämäkeläisen Savon Pallon kasvatti.

Kahdella edellisellä kaudella Liukkonen on tehnyt kovaa jälkeä pelatessaan Kakkosessa Mikkelin Palloilijoissa. Pelaamissaan 43 ottelussa Liukkonen viimeisteli MP:lle kokonaiset 23 maalia. Tällä kaudella Liukkonen on pelannut kasvattajaseurassaan SaPa:ssa Kolmosessa ja tehnyt siellä kahdeksan maalia.

Pallo-Kerhossa Liukkosen liittyminen joukkueeseen otetaan tyytyväisenä vastaan.

- Ollaan tyytyväisiä, että Juuso halusi tulla meille. Juuso itse varmaankin hyökkääjänä odottaa paukauttavan jonkun maalinkin meille, mutta me haluamme, että Juuso auttaa meitä kokonaisvaltaisemmin kentällä. Näyttää harjoituksissa hyvää mallia, antaa pelitilaa omilla suorituksillaan kentällä muille pelaajille ja auttaa meidän nuoria pelaajia entistä paremmiksi. Ennen kaikkea haluamme, että Juuso ottaa rennosti ja nauttii jälleen futiksen pelaamisesta, tuumaa PK:sta Mika Pesonen.

Valmentaja Lasse Vornanen on myös iloinen saadessaan isokokoisen Liukkosen liittymään joukkueeseensa.

- Juuso tuo leveyttä hyökkäyspäähän ja vaihtoehtoja. Hän on tehnyt maaleja jo Kakkosessa ja pelannut kovempiakin otteluja, eli kokemustakin löytyy. Juuso haluaa kehittyä edelleen entistä paremmaksi pelaajaksi ja onhan hän vielä tavallaan uransa alkutaipaleella. Hyvä lisä joka tapauksessa meidän joukkueeseen, kertoo tyytyväinen Vornanen.

Myös Liukkonen itse on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen ja uuden ympäristön näkemiseen.

- Olen tyytyväinen, kun sopimus syntyi. Itselle tämä on hyvä uusi haaste ja uusi ympäristö. Näkee uusia ihmisiä ja vastustajia. Maaleja toivoisin tekeväni mahdollisimman paljon ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta ottamaan pisteitä loppukaudella mahdollisimman paljon.

- Haluan nauttia futiksesta täällä. Olen ollut nyt kahdessa harjoituksessa mukana ja joukkueessa on hyviä äijiä ja positiivinen ilmapiiri, tuumaa PK-37:n uusi sopimuspelaaja Juuso Liukkonen.

Tervetuloa Juuso PK-37:ään ja Iisalmeen!


Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen