28
SYY
15.00
Edustusjoukkue, Kakkonen

VIFK - PK-37   3 - 0

NYA Ehnvallen, Gerby

PK-37 jäi ilman pisteitä Vaasassa

Pallo-Kerho 37:n tämän kesän kompastuskivenä on useassa ottelussa ollut toisen jakson alku. Näin kävi myös Vaasassa, missä kotijoukkue IFK karkasi toisen jakson alussa voittoon ja piti pisteet maalein 3-0 (0-0).

- Pari nukahdusta toisen jakson alussa, jolloin vastustaja pääsi kuittaamaan. Ja kun maaleja tuli lyhyessä ajassa kaksi, oli se meille liikaa, sanoi valmennusvastuuta Vaasassa kantanut Jani Vidgren, kun Tero Taipale oli Espoossa voittamassa A-juniorien Suomen mestaruutta.

Vaasassa Pallo-Kerho jaksoi vielä takaiskumaalien jälkeen nostaa peliään ja hakea kavennusta, mutta vartti ennen loppua tullut Sampo Honkasen ulosajo katkaisi selkärangan, kun PK-37 joutui pelaamaan ottelun lopun alivoimalla.

Toiveikkaasti Vaasaan lähtenyt Pallo-Kerho oli ensimmäisellä jaksolla hyvin pelissä mukana ja rakensi hyviä tilanteita. Mutta edes vapaapotku kuudentoista tuntumasta ei tuonut johto-osumaa.

- Ensimmäinen jakso oli ihan mukiinmenevää pelaamista koko joukkueelta, mutta maalit jäivät puuttumaan, Vidgren harmitteli.

Toisella jaksolla maailma musteni, kun ensin IFK:lle tuomittiin rangaistuspotku varsin helposta tilanteesta, jossa PK-37:n puolustus nukahti hetkeksi. Ottelua oli käyty 53 minuuttia.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Vaasan Merhawi Birhane vei vaasalaiset jo kahden maalin karkumatkalle, kun hän pääsi laukomaan varsin vapaasti PK-37:n puolustuksen keskeltä pallon verkon perukoille.

PK-37 lähti vielä kahden maalin takaa-ajoon nostamalla miehitystä ylemmäksi, mutta vaihdosta peliin 66 minuutilla tullut Sampo Honkanen joutui suihkuun kahden keltaisen jälkeen jo 75. minuutilla.

Alivoimalla Pallo-Kerho ei enää jaksanut hakea kavennusta ja tasoitusta, joten vaasalaisten kolmas maali oli lähinnä kosmetiikkaa.

- Tappio harmittaa aina, kun voittoonkin olisi ollut mahdollisuudet, mutta tuollaista toisen jakson alkua ei pitäisi tulla. Kun kaveri karkaa hetkessä kahden maalin johtoon, on siitä vaikea nousta, Vidgren myönsi.

- Toisen jakson pelissä yksi harvoja positiivisia asioita oli se, että Visa Kettunen (kuvassa) pääsi muutamaksi minuutiksi tutustumaan Kakkosen ilmapiiriin, Vidgren kertoi.

Pallo-Kerholla on sarjassa pelaamatta enää päätöskierroksen ottelun kotikentällä Herculesta vastaan.

- Loppuun asti kyllä taistellaan. Kausi on paljon mukavampi päättää kotivoittoon, joten sitä vielä ensi viikolla haetaan, Vidgren sanoi.



Tilastot
VIFK

3 - 0

(0-0)
66'Vaihto ulosMäntyselkä Aarni-Matti
66'Vaihto sisäänHonkanen Sampo
70'VaroitusHonkanen Sampo
75'UlosajoHonkanen Sampo
78'Vaihto ulosFrancis Ciro
78'Vaihto sisäänKemppainen Jesse
85'Vaihto ulosDoot Myan
85'Vaihto sisäänKettunen Visa
86'VaroitusÅhman Jesse

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen