28
SYY
15.00
Edustusjoukkue, Kakkonen

VIFK - PK-37   3 - 0

NYA Ehnvallen, Gerby

Motivaatiota riittää loppuun asti

Pallo-Kerho 37:n kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Vaasassa, minne joukkue matkaa paikallisen IFK:n vieraaksi. Vaasalaiset ovat sarjataulukossa hieman PK-37:n yläpuolella, mutta piste-ero on kymmenen pistettä.

Valmentaja Tero Taipale vakuuttaa, että motivaatiota joukkueella riittää vielä viimeisiinkin peleihin, vaikka sarjapaikan säilyttämiseksi viimeinen oljenkorsi katkesi viime viikonloppuna.

Vaikka mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämiseen ovat menneet, joukkueessa riittää motivaatiota vielä viimeisiin otteluihin.

- Voittaminen on mukavampaa kuin häviäminen. Lisäksi koko joukkue haluaa näyttää, että olemme parempi joukkue kuin sarjataulukon perusteella voisi päätellä. Näyttämisen halua riittää vielä, Taipale kertoo.

Joukkue pääsee nyt pelaamaan ilman paineita sarjapaikan säilyttämisestä. Taipaleen mukaan sekin parantaa joukkueen tilannetta.

PK-37 lähtee Vaasaan tavoitteenaan kolme pistettä, sillä joukkueen mielessä on hyvä avausjakso viime viikon kotiottelussa SJK Akatemiaa vastaan.

- Tavoitteena on saada sama peli kulkemaan kuin SJK:ta vastaan. Sen jälkeen pidämme vaan oman puolustuspään paremmin, niin pisteet lähtevät meidän mukaan, Taipale uskoo.

Vaasan matkalle PK-37 saa mukaansa myös Rovaniemellä opiskelevan Otso Korhosen, joten kokoonpanossa riittää erilaisia vaihtoehtoja.

Vaasan ottelun jälkeen Palo-Kerhon viimeinen ottelu on seuraavana viikonloppuna Kankaan Liikuntapuistossa.

- Joukkueen tavoitteena kahdesta viimeisestä ottelusta on kuusi pistettä. Lähdemme pää pystyssä ja haluamme päättää kauden kunniakkaasti kahteen voittoon, Taipale kertoo.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen Sankariniemellä PK-37 voitti maalein 2-1. Tuolloin maalinteon aloitti Ali Al-Musawi ja voittomaalin laukoi Albert Vauhkonen (kuva).

Tilastot
VIFK

3 - 0

(0-0)
66'Vaihto ulosMäntyselkä Aarni-Matti
66'Vaihto sisäänHonkanen Sampo
70'VaroitusHonkanen Sampo
75'UlosajoHonkanen Sampo
78'Vaihto ulosFrancis Ciro
78'Vaihto sisäänKemppainen Jesse
85'Vaihto ulosDoot Myan
85'Vaihto sisäänKettunen Visa
86'VaroitusÅhman Jesse

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen