PK-37 - OLS  2 - 1

Iisalmi, Sankariniemi

"Kausi lopetetaan voitolla"

Pallo-Kerho 37 päättää kautensa Kakkosessa lauantaina Sankariniemellä, kun Iisalmeen matkustaa OLS Oulusta.

Ottelussa ei ole enää suurempia panoksia, joskin kummallakin joukkueella on vielä hyvä mahdollisuus nousta lopullisen sarjataulukon kuudennelle sijalle.

Kesäkuussa Oulussa PK oli joukkueista vahvempi hakien silloin tärkeän 2-3 vierasvoiton Eetu Rissasen, Jani Vidgrenin ja Erno Nissilän maaleilla.

Isäntien päävalmentaja Lasse Vornanen kertoo, että kotijoukkue lähtee hakemaan kauden päätösottelusta ainoastaan voittoa.

- Jo Närpiössä meidän pelissä näkyi hyviä juttuja, mutta siellä annoimme siimaa helppojen virheiden takia. Nyt ne on karsittava kokonaan pois, ja siitä lähdetään, että kausi lopetetaan kolmen pisteen kanssa.

Vornasen mukaan PK:n tekemät pienet pelilliset muutokset piristivät iisalmelaisten pelaamista ja tuloksena oli neljän maalittoman ottelun jälkeen yksi vierasosuma.

- Viimeistelyssä on oltava nyt vieläkin huolellisempia, viimeksi tuhlasimme joitakin huippupaikkoja.

Sarjataulukossa pykälän verran Pallo-Kerhoa korkeammalla oleva OLS on Vornasen mukaan taitava ja pelaava joukkue, joskin oululaisten otteet ovat PK:n tavoin ailahdelleet kauden mittaan.

PK:n hyökkäyspäässä runsaasti vastuuta saanut nuori Eetu Rissanen sanoo, että Pallo-Kerhon jokainen pelaaja haluaa lopettaa tämän kauden kunnialla. Rissanen on viimeistellyt yhteensä kolme maalia ja nuorukainen janoaa sarakkeeseen lisää merkintöjä.

- Tietenkin parantamisen varaa on ja omiin tehoihin olen hieman pettynyt. Fysiikkapuolella olen pärjännyt mielestäni ihan hyvin ennakkoasetelmiin nähden ja hyökkäyskolmanneksella olen saanut eniten onnistumisia, Rissanen sanoo.

PK:n kokonaiskautta hän pitää epätasaisena ja etenkin koko joukkueen hyökkäyspelaamiseen jää Rissasen mukaan petrattavaa.

Vornaselle, joka nähdään lauantaina ainakin toistaiseksi viimeistä kertaa edustuksen päävalmentajana, Rissanen jakaa vuolaasti kehuja.

- Hän on luottanut meihin nuoriin ja antanut meille näyttöpaikkoja. Vornanen osaa myös ohjeistaa harjoituksissa, joten hänestä on ollut paljon apua.

PK:n kokoonpanosta puuttuvat lauantaina Viljami Aittokoski, Albert Vauhkonen, Antti Lappalainen, Samuli Kaasalainen sekä Juuso Heinonen.

PK-37 vs OLS la 29.9. klo 15.00 Sankariniemellä.

Sarjatilanne:

Tilastot

2 - 1

OLS
(1-0)
25'MaaliKauppinen Antti
25'MaalisyöttöRuotsalainen Juho
46'Vaihto ulosKääriäinen Konsta
46'Vaihto sisäänMähönen Matias
56'Vaihto ulosLeppä Panu
56'Vaihto sisäänToppinen Vili
59'MaaliLiukkonen Juuso
59'MaalisyöttöKauppinen Antti
64'Vaihto ulosRissanen Eetu
64'Vaihto sisäänKällström Joonas
71'VaroitusKauppinen Antti
90'VaroitusKällström Joonas