23
SYY
15.00
Edustusjoukkue, Kakkonen

Närpes Kraft - PK-37   3 - 1

Mosedal

PK matkustaa Närpiöön ilman paineita

Pallo-Kerho pääsee metsästämään vierasvoittoa Närpiöstä vapautuneella ilmeellä. Iisalmelaisten sarjapaikka ratkesi lauantaina, sillä viime viikonloppuna Pallo-Kerhoa kyykyttänyt VIFK jäi kotonaan tasapeliin TP-47:n kanssa lauantaina. PK voi kahden viimeisen ottelun aikana nousta vielä kuudennelle sijalle, joten missään nimessä kausi ei ole vielä joukkueen osalta taputeltu.

- Lähdemme tietenkin hakemaan niin Närpiöstä kuin viimeisestä kotiottelustakin ensi viikonloppuna kolmea pistettä. Nyt voimme vain pelata hiukan vapautuneemmin, kun sarjapaikan takia ei tarvitse enää puristaa PK:n päävalmentaja Lasse Vornanen sanoo.

Vornasen mukaan joukkue ei ole viime otteluissa päässyt omalle tasollensa. Sunnuntaina tähän lähdetään hakemaan muutosta.

- Meidän täytyy pelata hiukan suoraviivaisemmin kuin viime ottelussa. Hieroimme palloa aika tehottomasti, emmekä päässeet oikein maalipaikoille. Pallonhallinta on ollut meille haaste ja sen olemme ottaneet tämän viikon harjoituksissa huomioon.

PK:n puolustuksessa kokonaisuudessa hyvän kauden pelannut toppari Antti Kauppinen lähtee niin ikään viimeiseen rypistykseen pisteet mielessä.

- Kausi täytyy päättää kunnialla, etenkin kun peli ei ole viime aikoina kulkenut yhtä hyvin kuin kesällä.

Omaan kauteensa Kauppinen on melko tyytyväinen, vaikkakin syksyllä siviilikiireet ovat aiheuttaneet hyvästä ponnistusvoimasta tunnetulle puolustajalle päänvaivaa.

- Olen pyrkinyt pelaamaan omien vahvuuksieni kautta peruspeliä. Etenkin pääpeli on yksi parhaista ominaisuuksistani, joten se vähän harmittaa, ettei tehoja erikoistilanteista ole tullut. Mutta sen takia olen tyytynyt liippailemaan palloja sitten muille, Kauppinen heittää.

Hän pitää pienenä tilastokummajaisena sitä, että PK on napsinut pisteitä paremmin sarjataulukossa ylempänä olevilta joukkueilta kuin häntäpään porukoilta. Siihenkin faktaan peilaten PK:lla on sunnuntaina näytön paikka.

Joukkue joutuu toiseksi viimeiseen otteluunsa hiukan siipirikkoisena. Loukkaantumisten takia poissa ovat varmasti Viljami Aittokoski, Albert Vauhkonen, Antti Lappalainen ja Joonas Källström.

Tilastot
Närpes Kraft

3 - 1

(0-0)
40'VaroitusHeinonen Juuso
65'MaaliLeppä Panu
65'MaalisyöttöLiukkonen Juuso
67'Vaihto ulosLeppä Panu
67'Vaihto sisäänMähönen Matias
83'Vaihto ulosNissilä Erno
83'Vaihto sisäänKääriäinen Konsta

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen