16
SYY
16.00
Edustusjoukkue, Kakkonen

PK-37 - VIFK  0 - 4

Iisalmi, Sankariniemi

PK:lla mahdollisuus varmistaa sarjapaikka

Iisalmessa pelataan sunnuntaina isoista asioista, kun Sankariniemelle PK:n vieraaksi saapuu VIFK Vaasasta. Pistekin iisalmelaisille riittäisi varmistamaan sen, että PK-37 säilyttää sarjapaikkansa Kakkosessa myös ensi kaudelle.

Kevään kierroksella joukkueet päätyivät maalittomaan tasapeliin VIFK:n kotikentällä ottelussa, jossa ei maalipaikoilla juhlittu.

- Vastustaja on pelaava porukka, joka tulee vahvasti etenkin laitojen kautta. Jokin heillä on kuitenkin pelissä takerrellut ja joukkueen sarjasijoitus on pieni yllätys, toteaa PK:n päävalmentaja Lasse Vornanen.

VIFK ei ole onnistunut nappaamaan voittoa toukokuun jälkeen ja vahvan alkukauden pelannut joukkue on valahtanut sarjataulukossa kymmenenneksi, eli aina putoamisviivan alapuolelle saakka. Tällä hetkellä niin ikään heikompaa jaksoa pelaava PK on puolestaan sarjataulukossa seitsemäs.

- Muutama ottelu on mennyt maaleitta ja samalla myös pisteittä, joten hyökkäämistä meidän on lähdettävä parantamaan. Ilman muuta tavoitteenamme on ottaa kolme pistettä, kun kyseessä on vieläpä kotiottelumme, Vornanen kertoo.

Vaikka iisalmelaiset eivät viime peleissä ole maaleilla juhlineetkaan, löytyy joukkueelta tulivoimaa. Yksi potentiaalinen ratkaisija on kesken kauden Iisalmeen siirtynyt Juuso Liukkonen.

- Mukava on päästä treenikentiltä tositoimiin parin viikon tauon jälkeen. VIFK on itselleni pieni mysteeri, eikä sarjataulukkoa kannata muutenkaan tuijotella. Lähtökohta on ilman muuta se, että otamme kolme pistettä jokaisesta jäljellä olevasta kamppailusta, Liukkonen sanoo.

Hyökkääjä on asettanut henkilökohtaiseksi tavoitteeksi pelata ehjiä ja tasapainoisia otteluita, sekä iskeä loppukauden aikana vähintään yhtä monta maalia kuin otteluitakin on jäljellä. Siirtoa Iisalmeen hän pitää hyvänä ratkaisuna.

- Aika Iisalmessa on ollut kaikin puolin mukavaa ja opettavaista. On aina rikkaus kokea ja nähdä erilainen valmennus, pelityyli, kaverit ja vastustajat, Liukkonen kehuu.

Liukkosen onnistumisia PK varmasti sunnuntaina tarvitsee, sillä joukkueen paras maalintekijä Albert Vauhkonen on ottelusta sivussa loukkaantumisen takia. Myös Samuli Kaasalainen puuttuu kotijoukkueen kokoonpanosta.

PK-37 - VIFK su 16.9. klo 16.00 Sankariniemellä.

Sarjatilanne 15.9.2018:



Tilastot

0 - 4

VIFK
(0-2)
23'VaroitusLeppä Panu
45'Vaihto ulosMähönen Matias
45'Vaihto sisäänRissanen Eetu
61'Vaihto ulosHeinonen Juuso
61'Vaihto sisäänKällström Joonas
72'VaroitusLiukkonen Juuso
81'VaroitusVidgren Jani
82'Vaihto ulosAittokoski Viljami
82'Vaihto sisäänLappalainen Antti

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen